Bedriftsbowling!!!!

Herved vil TP Bowlingsenter invitere til vintersesongen 2024! Med sesongstart den 8 januar. Vi håper det er av interesse at vi skal fortsette med bedriftserien!

Bowling er en inkluderende sport som er gøy i alle aldre. Bedriftsserien vil være definitivt for alle! Det er et sosialt møtepunkt men med hard konkurranse for dem som vil kjempe om topplasseringene.

Hvert lag spiller med 3 spillere, og har mulighet for 1 innbytter per kveld. Så laget kan bruke så mange spillere de vill, men ikke flere enn 4 spillere i en serieomgang. Det vil også være handicap slik at man skal balansere forskjellene i nivå på lagene. Med 70% hc av 210 med en maks hc på 75 poeng vil det heller ikke være noen restriksjoner på hvilke spillere som kan spille på hvert lag. Nye spillere som det ikke er mulig å sette en start HC på ifra tidligere sesonger eller NBF(approbert Norges bowlingforbund) vil starte med 50 HC. Spilleformen vil være lagspill der man spiller 3 serier hvor man samler poeng hver «start». Sesongen vil bestå av 6 kvelder hvor alle spiller mot alle og det vil bli delt ut poeng for plassering. Alle spiller mot alle så hele bowlinghallen blir i bruk og den som har sanket mest poeng ved sesongslutt er vinneren. Det betyr at det er et teoretisk maks på 7 lag per divisjon og ved flere lag enn 7 lag vil det bli flere divisjoner. Nye lag starter i laveste divisjon. Det blir dermed ikke muligheter for å flytte spill for å tilpasse individuelle personer eller lag. Lag som ikke møter vil bli registrert som sisteplass på starten. Sesongen vil også bli noe redusert ifra det gamle systemet, og det vil bli 3 sesonger på 1 år hvor hver sesong kommer til ha 6 «serieomganger», så hver sesong vil være sirka 3 måneder og det vil være spill i 9 av 12 måneder per år. Dette er for å skape større fleksibilitet med muligheter for opp/nedrykk ved flere divisjoner. Og for bedrifter som har lyst til å bli med skal kunne være med i neste sesong fortere. Det vil dermed være en høst, vinter og vårsesong. På sommeren vil det være stillstand i bedriftserien. Spilledagene vil være mandager klokken 20:00 omtrent annenhver uke, ved 2 divisjoner vil det da bli spill hver mandag der de 2 divisjonene spiller hver sin mandag.

Vintersesongen vil dermed ha startene for 1 divisjon.

8.jan 22.jan 5.feb 19.feb 11.mars 8.apr

I 2 divisjon vil det være

15.jan 29.jan 12.feb 4.mars 18.mars 15.apr

påmelding er 2160kr per lag og påmelding gjøres med å kontakte Tommy Pedersen ved TP Bowlingsenter 75168500 eller på 91683933 eller E-post: TPBowlingsenter@gmail.com